Ett nyrenoverat soldattorp (55 kvm) från 1850-talet, två rum och kök, nära havet med lite utsikt. Huset ligger i Milasten ca 900 meter norr om Kristianopel. Sovrummet har en rejäl garderob, ny dubbelsäng och en våningssäng. I vardagsrummet finns stort matbord för 6-8 personer, TV, ny braskamin, ny bäddsoffa och ingång till rymlig garderob. Liten hall, nytt badrum med tvättmaskin och nytt kök med kökssoffa med mindre köksbord samt nya inventarier. Delvis låg takhöjd i dörrpost.
Tillgång till fast mobilt bredband och TV. Generöst tilltagen altan (ca 55 kvm) som delvis är under tak (ca 17 kvm) med uteplats och grill.
Plan naturtomt på 1700 kvm med nyanlagd gräsmatta och annat hus, gästrum och förråd som ännu inte är renoverade.
Till historiska Kristianopel är de ca 900 meter och där finns affär, småbutiker, trevlig gästhamn, restauranger, badplats, campingplats och minigolf. Vackra strövområden och 32 km till Karlskrona och 59 km till Kalmar och Öland. Nära det småländska glasriket och till flera golfbanor.
Huset är lämpligt för barnfamiljer och kan även hyras under längre perioder (månadsvis) efter augusti månad till maj. I hyran ingår el (juni-aug) och mobilt bredband (året runt). Sängkläder, handduk och städning ingår inte men kan köpas till. Parkeringsplatser finns på tomten.

Antal bäddar: 4 + 2
Boarea: 55 m²

  

Pris/dygn (lågsäsong):             700 SEK
Pris/dygn (högsäsong):             850 SEK
Pris/vecka (lågsäsong):            4000 SEK
Pris/vecka (högsäsong):          6000 SEK

Denna bostad kan hyras under längre perioder.